joi, 1 noiembrie 2012

La gura sobei

Cel mai frumos anotimp pentru mine e sfirsitul toamne si inceputul iernii, de fapt chiar asta si imi place mai mult schimbarea de la un anotimp la altul. Cind de sub zapada ies primii ghiocei si incep sa isi scoata capul mugurii cu culoarea lor verde crud, vara cind incepe sa incalzeasca razele soarelui mai tare  si se coc ciresile mmmm ce as mai infuleca vre-o doua acum, apoi cind incep sa cada primele frunze aurite si se clatina in vazduh si acopera tot pamintul de un galben frumos iar in casa arde fogul in seminee  , tu stai cu o carte in mina, croseta  sau un ceai caldut, pe linga tine zburda copilasii cu risul lor de clopotel ...si pisica cum fara ea incilcindu-ti atele   :))    
Cit de frumos a facut Dumnezeu lumea aceasta , oare ai vre-un motiv sa nu te simti multumit? Totul vine la timp si ploi si vint, si cald si frig totul este  programat, multumim noi oare suficient Lui Dumnezeu pentru bunatatea si dragostea ce ni-o poarta?...

Si fiindca tot e toamna si sa lasat si frigul am pregatit  caciulitele crosetate cu mult drag pentru fetele mele  cizmulitele si sa mergem la cutreerat padurea in cautare de ciuperci  :)

Si aici o incercare si o noua manualitate pentru miinele mele
A mers S. la o zi de nastere la colega sa care e din Bulgaria si i-am facut  Harta-puzzle  din lemn, nustiu cui ia placut mai mult, fetitei sau  parintilor, caci a doua zi mama ei incintata de darul ce la primit fata ei mi-a multumit iar cind am intrebat-o  daca a facut puzzlele a zis ca sotul ei nu le lasa sa il strice si ca a pus Harta pe perete ca si tablou :)) 

si aici alt puzle pentru cei mici


Gindul meu pentru voi este: sa fiti  multumiti pentru tot ce ne ofera Dumnezeu caci din dragoste ni le ofera.
Va urez o seara linistita, pace si liniste sufletelor voastre


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...